Kempisch interieur

De kunst bij het creëren van een succesvol kempisch interieur, is dat exterieur en interieur in elkaar samenvloeien. Dit kan zowel met een modern als landelijk interieur. Voor het interieur wordt er vooral gebruik gemaakt van authentieke materialen zoals natuursteen, dikke balken met pen-en-gat verbindingen en karakteristieke items. Deze materialen zorgen samen met de juiste aankleding voor een sfeervol geheel en een naadloze overgang van buiten- naar binnen.

Landelijk of modern?

Om een Kempische woning compleet vorm te geven, is aandacht voor het interieur onmisbaar. Voor de uitwerking van een interieur zijn veel mogelijkheden, maar ook evenzoveel wensen. Belangrijke uitgangspunten bij het samenstellen van het interieur zijn de rustige uitstraling en het toepassen van oude of verouderde materialen met een natuurlijke uitstraling. Het interieur kan vormgegeven worden met een landelijke stijl, maar evengoed met een strakke, moderne inrichting.

Landelijk Kempisch interieur

Door gebruik te maken van authentieke en natuurlijke materialen als oude dakpannen, speciale houtverbindingen, het toepassen van gebruikte producten, Belgische hardstenen vloertegels en specifieke details creëert u een landelijk interieur.

Modern Kempisch interieur

Het interieur met een meer modernere stijl kan gecreëerd worden door gebruik te maken van authentieke materialen die nieuw zijn met een verouderde uitstraling, het toepassen van houten pen/gat verbindingen in combinatie met stalen of staallook producten en getrommelde vloertegels.